صفحه اصلی دوره بازکردن همه
3 از 4

۹۲.پرخاشگری قسمت اول

متن

بسم الله الرحمن الرحیم
کارشناس: استاد تراشیون
عنوان: پرخاشگری، قسمت اول

برخی از رفتارهای نابهنجار در فرزندان وجود دارد که ما باید به دنبال علل و عوامل آن باشیم. یکی از این رفتارها بحث پرخاشگری فرزندان است. می دانید که پرخاشگری علل و عواملی دارد و تا زمانیکه ما آن علل و عوامل را نشناسیم نمی توانیم درصدد رفع آن برآییم.

علل و عوامل پرخاشگری در فرزندان:
۱- گرسنگی و کم خوابی:
گرسنگی دو شکل است. یک موقعی فرزند شب گرسنه می خوابد و روز بداخلاق می شود. یک موقعی هم فواصل غذایی اش تنظیم نیست که باید به هر دو نوع توجه بشود.

۲- بیکاری:
بچه هایی که بیکار هستند و فعالیت مثبتی ندارند رفتارهای پرخاشگرانه در آنها افزایش می یابد. همیشه دقت کنیم که باید برای جسم و فکر بچه ها برنامه داشته باشیم چرا که در این صورت بچه ها آرام تر خواهند بود. .

۳- تماشای زیاد تلویزیون:
درخواستی که از والدین داریم این است که بچه ها را زیاد مشغول تلویزیون و تماشای آن نکنند. گوشی موبایل هم دائم در دست فرزندان نباشد. دلیلش هم این است یک نقطه ای در بخش پیشین مغز انسان وجود دارد که این نقطه دو مأموریت را در ذهن انجام می دهد. اول کنترل رفتار و دوم برنامه ریزی
کارشناسان می گویند: زمانیکه بچه ها زیاد به تلویزیون و موبایل و تبلت و.. نگاه می کنند این بخش از مغزشان آسیب می بیند و گاها تخریب می شود و در نتیجه کنترل رفتارشان کاهش می یابد و در نهایت پرخاشگر می شوند. یعنی رفتارهای نامناسب نسبت به محیط در آن ها افزایش پیدا می کند.

محتوای درس
پیمایش به بالا