کلیپ
پادکست
متن
بسم الله الرحمن الرحیم
کارشناس: استاد آل داوود
عنوان: پیشگیری از آسیبهای شبکههای اجتماعی، قسمت اول
پیشگیری از آسیب های شبکه های اجتماعی برای زوج های جوان و خانواده ها:
- رمزتان را با همسرتان به اشتراک بگذارید
دلیلی ندارد که شما وقتی در خانه زندگی می کنید به عنوان شوهر یا همسر رمزی برای تلفن همراهتان باشد که شریک زندگی تان نداند!
از خودتان سوال کنید که مگر چه چیز خصوصی دارید که نمی خواهید همسرتان بداند؟!
شاید توجیه خانم ها این باشد که ما با دوستانشان داخل یک پیام رسانی گروه دارند و تمایلی به این ندارند که شوهرشان به این گروه دسترسی داشته و عکس ها و محتواهای داخل آنرا ببینند. چون شاید عکس ها بدون حجاب باشد یا صحبت هایی بیان شده باشد که مخصوص خانم ها است.
انتشار عکس های بی حجاب در خانواده های مذهبی در پیام رسان ها مخصوصا برنامه های خارچی مثل واتساپ که یک کپی از اطلاعات شما را نزد خودش نگه می دارد کار بسیار اشتباهی است.
حتی نگاه داشتن تصاویر خصوصی برای خانم های متأهل متدین مذهبی یا دختر خانم هایی که از پوشش چادر استفاده می کنند کار بسیار غلط و اشتباهی است.
در اولین فرصت تصاویر را به یک جای امن مثل کامپیوتر یا هارد اکسترنال منتقل کنید تا بر روی گوشی نماند. چون اول خطر هک شدن تلفن همراه شما وجود دارد و دوم خطر هک شدن پیام رسان ها وجود دارد. چون ممکن است که این تصاویر به دست نا اهلان بیفتد و سوء استفاده کنند.
و سوم امکان سرقت تلفن همراه و چهارم امکان مفقود شدن تلفن همراهتان وجود دارد.
دلایلی که یک شخص می آورد تا رمز تلفن همراهش را با همسرش به اشتراک نگذارد به آسانی قابل حل است.
با همسرتان صحبت کنید و رمز را در اختیارش قرار بدهید و با او شرط کنید که به چه مواردی از گوشی نباید دسترسی داشته باشد. این موضوع خیلی مهم است.
به اشتراک گذاشتن رمز تلفن همراهتان می تواند به اعتماد بین شما و خانواده تان کمک کند و اگر این رمز به اشتراک گذاشته نشود ممکن است در اولین اختلاف به سوء تفاهم منجر بشود.